HARAKATCHANLIK VA GENDER: AYOLLARNING IJTIMOIY HARAKATLARDAGI ÕRNI . - Mirabdullayeva Ozoda; Ma'rupova Shaxzoda (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  bugungi  kunning  dolzarb  mavzusi  bo’lgan gender tenglik masalasi, olib borilayotgan islohotlar va qonunchilikdagi yangiliklar keltirib o’tilgan.