OSHQAZON ICHAK KASALLIKLARINI ZAMONA VIYTEKSHIRISH USULLARI. - Qirg’izova Xolida Xudoyberdiyevna; Ashuraliyeva Dilnoza Xayrullo qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya:  Oshqozon-ichak  kasalliklari  zamonaviy  tibbiyotning  dolzarb muammolaridan  biridir.  Ushbu  maqolada  ushbu  kasalliklarni  aniqlash  uchun zamonaviy texnologiyalar va ularning afzalliklari tahlil qilinadi. Tadqiqotda diagnostik usullarning  samaradorligi,  nojo‘ya  ta’sirlari  va  kelajakda  qo‘llanilishi  muhokama qilinadi.