PEDAGOGIK TARBIYANING ILMIY ASOSLARI VA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Narquziyev Yusufbek Yunusbekovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  tezisda  pedagogik  tarbiya  shaxsni  har  tomonlama rivojlantirishning  asosiy  yondoshu  va  zamonaviy  yondashuvlarini  ta’lim  va  tarbiya jarayonining  samaradorligini,  kelgusida  innovatsion  texnologiyalarni  joriy  etish, shaxsga  yo‘naltirilgan  yondashuvlarni  rivojlantirish  va  milliy  qadriyatlarni  saqlab qolish hamda pedagogik tarbiyaning asosiy yo‘nalishlari ko’rsatib o’tilgan.