SURUNKALI GEPATIT KASALLIGINING TEKSHRISH USULLARI VA TASHXISI. - Qirg’izova Xolida Xudoyberdiyevna; Abdulboriyeva Iroda Orifjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  surunkali  gepatit  kasalligining  qaytalanishini aniqlash usullari va diagnostika yondashuvlarini o'rganadi. Hozirgi adabiyotlarni tahlil qilib,  maqola  innovatsion  diagnostika  texnikalarini  ta'kidlaydi,  qiyinchiliklarni aniqlaydi va bemorlarni parvarishlashni yaxshilash bo'yicha tavsiyalarni taklif qiladi. Asosiy  metodologiyalarga  serologik  testlar,  tasvirlash  va  biopsiya,  shuningdek, rivojlanayotgan biomarkyorlar va invaziv bo'lmagan texnologiyalar kiradi.