PSIXOLOGIYANING HAYOTIMIZDA TUTGAN O'RNI - Isroilova Sarvinoz Bahodir qizi; Mamajonova Shoirahon Murodjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya:  Ushbu  maqolada  muhim  narsalardan  biri psixologiya  va  uning hayotimizdagi o'rni haqida gaplashamiz. Ko'plab ma'lumotlar va tadqiqotlar natijasi haqida ham so'z yuritiladi. Olimlarning fikrlari keltirilib o'tiladi.