“FARG’ONA VDOYSIDGI QISHLOQLARNING XX ASR 60-80- YILLARDAGI INFRATUZILMASIDAGI O’ZGARISHLAR “ - Raimjonov Ziyoxiddin (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya; Farg’ona vodiysi qishloqlarida maishiy xizmat - aholiga savdo va ovqatlanish xizmati ko’rsatilishi maktablar bog'chalardagi bufetlar ovqatlanish joylari oshxona va choyxonalar shuningdek kitob savdosi , televizor va radioning qishloqlarga kirib  kelishi    umuman  olganda1960-1980-yillar  aholi    ehtiyoji  uchun  zarur  bo'lgan mahsulot va jarayonlar haqida so’z ketadi