OILAVIY TARBIYA USLUBLARI VA ULARNING SHAKILANISHI - TOJIYEVA SEVINH TO'LQIN QIZI; ATAVULLAYEVA KAMOLA UMIDULLA QIZI; MAXMANAZAROVA ZULXUMOR ILHOM QIZI; Shomurotov Ulug’bek Meliboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotastiya:  Ushbu  maqolada  “Oilada  tarbiya  asoslari”  tushunchasi,  farzand shakllanishida oila a’zolarining o’rni va ahamiyati, farzandni mustaqil shaxs sifatida tarbiyalash hamda oila tarbiyasida diniy qarashlar mavzusi yoritib berilgan.