PSIXOLOGIK XIZMATDA PSIXODIAGNOSTIKA METODLARI VA ULARDAN FOYDALANISH - CHORSHANBIYEVA MALIKA PANJIYEVNA; MEYLIKOVA OBIDA XAYRITDINOVNA; ABDULLAYEVA MAFTUNA FARHODOVNA; Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada bolalarni maktabgacha ta’lim muassasalrida olib borilayotgan  psixodiagnostik  metodikalar  va  ulardan  foydalanish  orqali  bolalardagi psixologik  bilish  jarayonlarini,  psixologik  holatlari  va  xususiyatlarini  aniqlab  olish to’xtalib o’tamiz.