SHAXSDAGI INSONIY MUOMALA VA MULOQOTNING PSIXOLOGIK VOSITALARI - ALLAJANOVA ADOLAT XAZRATQULOVNA; HAYITOVA OZODA SOBIRJON QIZI; YUSUPOVA DILDORA ABDUMALIK QIZI; Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Maqolada insoniy muomala va muloqotning shaxs rivojlanisidagi o’rni.  Rivojlanib  kelayotgan  yosh  avlodga  shaxslararo  munosabatlarda  muomala madaniyati shakllantirib, muloqotning turlari, shakllari  va ulardan foydalanish usullari haqida yoritilgan.