SHAXSDAGI SALBIY TUZILMALARNING PAYDO BO‘LISHI VA UNI BARTARAF ETISH YO’LLARI - HALIMOVA MUXLISA FAXRIDDIN QIZI; GIYOSOVA XADICHABONU ZOIR QIZI; MUSTAFOQULOVA RAYHONA AKMAL QIZI; Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Maqolada  shaxsdagi  mavjud  axloqiy  rivojlanishi  va  bu rivojlanishida  yuzaga  keladigan  ziddiyatlardan  chiqib  keta  olish  bilan  bog’liq tushunchalar  berilgan.  O’z  ehtiyojlarini  qondirilishi  bilan  bo’gliq  yolg’on gapirishlari,  tengdoshlarini  orasida  tan  olinishga    bo’lgan  intilishlari  haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan