SHAXSNING O‘SMIRLIK DAVRIDAGI PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - CHORIYEVA SEVINCH AKBARALI QIZI; BOBOMURODOVA MUHAYYO TO'RAQULOVNA; HALIMOVA MUXLISA FAXRIDDIN QIZI; Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘smirlik  davrida  o‘z-o‘ziga  baho  berish tizimining rivojlanish xususiyatlari, ularning ong va dunyoqarashining shakllanishini tushuntirish  orqali  talabalarni  o‘z-o‘zini  anglashga,  tahlil  qilishga,  tarbiyalashga o‘rgatish.