O‘ZBEKISTONDA “YASHIL IQTISODIYOT” NI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISH BOSQICHLARI - Hayitov Jamshid Xolboyevich; Usmonov Murodbek Dusmurot o‘g‘li; Saparaliyeva Gavhar Hamza qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya.  Ushbu    maqolada    O’zbekistonda  “Yashil  iqtisodiyot”ni shakllantirish  va    rivojlantirish  bosqichlari,  tiklanadigan  energiya  manbalarini o’zlashtirish  istiqbollari,  “yashil  iqtisodiyot”ni  rivojlantirishning  moliyaviy  va nomoliyaviy mexanizmlarini ishlab chiqish haqida malumotlar berib o’tiladi.