TAʼLIM MUASSASALARIDA OʻZBEK TILI DARSLARINI ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA OʻQITISH - Kodirova Ozoda Kuldashovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Oʻzbek  tili  darslarining  samaradorligini  oshirish  taʼlim-tarbiya jarayonini  davr  talabi  darajasida  yangi  pedagogik  texnologiyalar,  texnik  hamda axborotli  vositalar  bilan  qurollantirishni  taqozo  etadi.  Ushbu  maqolada  taʼlim jarayonida  dars  mashgʻulotlari  (oʻzbek  tili  darslari)ni  oʻtishda  bugungi  kunda oʻqitishning eng zamonaviy va samarali usullaridan xisoblanmish “Interfaol” usullar va zamonaviy taʼlim texnologiyalari xususida fikr yuritilgan.