YANGI INNOVATSION TEXNIKALARNING AFZALLIKLARI - Shirinboyev Xudoynazarbek Tolib o‘g‘li; Xolmuminova Shaxnoza Gulyam qizi; Hasanova Xusnora Sahomiddin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Qishloq xoʻjaligida zamonaviy texnika va texnologiyalarning joriy etilishi sohaning rivojlanishi va samaradorligini tubdan oʻzgartirmoqda. Ushbu maqolada  qishloq  xoʻjaligining  turli  sohalarida  qoʻllaniladigan  zamonaviy texnikalarining afzallik va qulayligi borasida fikrlar bayon etilgan.