QO‘YLARNING INFEKSION ENTEROTOKSEMIYA KASALLIGI PROFILAKTIKASI - Klichov O.I; Yunusov X.B.; Salimov I.X. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada qo‘ylarning infeksion enterotoksemiya kasalligining epizootik holati, oldini olish tadbirlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.