INVESTITSION FAOLIYAT VA TASHQI KREDITNING IQTISODIY MOHIYATI VA ULARNING O`ZBEKISTON IQTISODIYOTIDA TUTGAN O`RNI - Baxridinov Jahonbek Azimjon o‘g‘li; O‘tamurodov Elshod Kamoliddin o‘g‘li; Muzaffarov Dilshodbek Bahodir o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  investitsiya  faoliyati  va  tashqi  kredit siyosatining  iqtisodiy  mazmun-mohiyati,  ularning  barqaror  iqtisodiy  yuksalishni ta’minlashda  muhim  omil  sifatidagi  ahamiyati  hamda  faol  investitsiya  va  kredit siyosatini  olib  borishda  davlat  boshqaruvi,  shuningdek  O`zbekiston  iqtisodiyotida investitsion jarayonlar to`g`risida malumotlar keltirilgan.