ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ҚУТҚАРУВЧИЛАРНИ ТАЙЁРЛАШ УЧУН ИННОВАЦИОН ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ МЕТОДОЛОГИК АСОСЛАРИ - Юллиев Нуриддин Жуманазарович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Илм-фан, техника, ишлаб чиқариш ва технологиянинг жадал ривожланиши  жамият  ҳаётининг  барча  соҳаларида  тараққиётининг  янги истиқболларини очиб берди. Инсониятнинг давлат ва жамият қурилишига доир асрий  тажрибалари  ижтимоий  муносабатларни  янгича  ёндашувлар  асосида тартибга солиш борасидаги илғор ёндашувларнинг қарор топтирилишига олиб келди.