TA'LIM MODELLARINING QIYOSIY TAHLILI - Payzullayev Shodiyor (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta'lim modellarining tahlili amalga oshirilgan bo'lib, ular orasidagi farqlar, o'xshashliklar va samaradorlik jihatlari ko'rib chiqilgan. Tahlil  davomida  an'anaviy  va  zamonaviy  ta'lim  yondashuvlarining  ijobiy  va  salbiy tomonlari  baholangan.  Natijalarga  asoslanib,  ta'lim  jarayonini  takomillashtirish bo'yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.