YUQUMLI KASALLIKLARNING FARMAKOTERAPIYASI VA PROFILAKTIKASI. - Dushayeva Nilufar Maxsudovna; Boboxonov Muxammadali Maxmud oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  yuqumli  kasalliklarga  qarshi  kurashda farmakoterapiya  va  profilaktikaning  muhim  roli  ko‘rib  chiqiladi.  Farmakologik yutuqlar,  terapevtik  aralashuvlar  va  profilaktik  choralar  haqida  so‘nggi  adabiyotlar tahlil qilinadi, shuningdek, muammolar ta’kidlanib, kelgusidagi ushbu kasalliklarga qarshi amalga oshirish uchun amaliy tavsiyalar beriladi.