MAVZU: OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI MUDOFAA VAZIRLIGI AVTOMOBILLARNI TA'MIRLASH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Begimov Ilhom Eraliyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya / Abstract / Аннотация: Oʻzbekcha: Mazkur  maqolada  Oʻzbekiston  Respublikasi  Mudofaa  vazirligining avtomobillarni  ta'mirlash  tizimini  takomillashtirish  masalalari  koʻrib  chiqiladi. Texnologik modernizatsiya, kadrlar malakasini oshirish, ehtiyot qismlar taʼminoti va logistika  jarayonlarini  avtomatlashtirishning  dolzarb  yoʻnalishlari  tahlil  qilinadi. Ushbu  takomillashtirishlar  mudofaa  tizimining  umumiy  samaradorligini  oshirishga xizmat qiladi.