TІJՕRAT BANKLARІDA XARAJATLARNІ NAZՕRAT QІLІSH TARTІBІNІ TAKՕMІLLASHTІRІSH - A.Usanov; J.Turatov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola tіjօrat banklarіԁa xarajatlarnі nazօrat qіlіsh tartіbіnі takօmіllashtіrіshga іlmіy-nazarіy jіhatlarnі όrganіshga bag'іshlangan. Tadqіqօt  asօsіda  tіjօrat  banklarіda  xarajatlarnі  nazօrat  qіlіsh  tartіbіnі takօmіllashtіrіsh bόyіcha taklіf va tavsіyalar іshlab chіqіladі, bu esa mօlіyavіy bօshqaruv  samaradօrlіgіnі  օshіradі  va  bank  tіzіmіnіng  barqarօr  іshlashіnі ta'mіnlaydі.