DAVLAT MOLIYAVIY NAZORATI ORGANLARI VA ICHKI AUDIT XIZMATLARI FAOLIYATINI MUVOFIQLASHTIRISHNING NAZARIY – METODIK ASOSLARINING AHAMIYATI (Adabiyotlar sharhi). - N.Ismoilova; M.I.Daminova (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  Jahon  amaliyotida  davlat  moliyaviy nazorati organlari va ichki audit bo‘yicha umumqabul qilingan normalar xalqaro standartlar bilan belgilangan. Davlat moliyaviy nazorati organlari va ichki audit xizmatlari faoliyatini muvofiqlashtirishni isloh etish jarayonida davlat sektorida ichki  audit  faoliyatini  ushbu  normalarga  muvofiqlashtirishga  alohida  e’tibor qaratilgan.