MEHNAT TARBIYASI: KELAJAK AVLOD UCHUN ASOS - Roʻziyev Doniyor Mamatrayim oʻğli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anontatsiya:  Mazkur  maqola  mehnat  tarbiyasining  ahamiyati,  maqsadlari, omillari va foydalari haqida so‘z yuritadi. Unda mehnat tarbiyasining jamiyat va shaxs rivojidagi o‘rni, yosh avlodni mehnatsevarlikka qanday yo‘naltirish kerakligi haqida batafsil ma’lumot beriladi. Maqola, mehnat tarbiyasining oilada, ta’lim muassasalarida va  jamiyatda  amalga  oshirilishi,  shuningdek,  bu  tarbiyaning  ijtimoiy  va  ma’naviy foydalari  haqida  keng  tushunchalar  beradi.  Shuningdek,  mehnat  tarbiyasining yoshlarning jismoniy va ruhiy rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatishi ko‘rsatib o‘tiladi.