TARIX FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Qosimova Gulchehraxon Irgashevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Tarixni o‘qitish jarayoni nafaqat bilim berish, balki o‘quvchilarda tarixiy tafakkur, tanqidiy fikrlash va ijtimoiy mas'uliyatni shakllantirishga qaratilgan bo‘lishi  kerak.  Zamonaviy  pedagogik  texnologiyalar  va  qiziqarli  metodlardan foydalanish tarix fanini o‘qitishda samaradorlikni oshirishga yordam beradi.