ELEMENTAR MATEMATIKADA TASDIQ VA DALIL USULLARI: NAZARIYA VA AMALIYOT. - Muhammademinov Ahmadjon Azizjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Elementar matematikada tasdiq va dalil usullarining nazariy va amaliy  jihatlari  tahlil  qilingan.  Matematik  tasdiq  va  dalil  qilish  jarayonlari  ilmiy tadqiqotlarning asosi bo‘lib, matematik qonunlar va teoremalar ishonchli dalillar bilan tasdiqlanishi kerak. Maqolada ushbu jarayonlarning asosiy metodologiyasi va amaliy tadbiqlari yoritiladi.