SHAXSNING TA’LIM, TARBIYASI VA RIVOJLANISHIDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARI - Mamadaliyeva Muhayyo Komiljonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Multimedia vositalari yordamida shaxsga yo‘naltirilgan ta’limni amalga  oshirish  jarayoni  zamonaviy,  ko‘p  tarmoqli,  predmetga  yo‘naltirilgan multimediali o‘quv vositalarini ishlab chiqishni va foydalanishni talab etadi.