“OMMAVIY MADANIYAT"NI YOSHLAR HAYOTIGA TA’SIRI - Qo‘ziyeva Barnoxon Komiljonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Maqolada  “Ommaviy  madaniyat"ni  yoshlar  hayotiga  ta’siri o’rganildi  xamda  globallashuv  sharoitida  yoshlarning  ongi  va  tafakkurini o‘zgartirishga  qodir  bo‘lgan  turli  axborot  xurujlarining,  g‘oyalarning    tobora chuqurlashib borayotganligi va uni oldini olishga qaratilgan ba’zi masalalarga e’tibor qaratilgan.