“LOYIHALASHTIRISH” ASOSIDA BIOLOGIYA O‘QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - To‘xtaboyeva Sayyora Abdulboqiyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Loyihalash  texnologiyasi  jahon  pedagogikasida  mutloq  yangi texnologiya emas, u  XX asrning boshlarida paydo bo‘lgan. U shuningdek,  muammolar texnologiyasi ham deb nomlangan.  Loyihalash  texnologiyasi  jahon  pedagogikasida  mutloq  yangi texnologiya  emas,  u  XX  asrning  boshlarida  paydo  bo‘lgan.  U  shuningdek, muammolar texnologiyasi ham deb nomlangan.  Loyiha  chet  tilidan olingan  so‘z  bo‘lib,  u  lotin tilidagi “‘roject”  so‘zidan kelib  chiqqan.  So‘zma-so‘z  tarjima  qilinganda  "oldinga  tashlangan"  degan ma’noni beradi.