AXBOROT VA SUN’IY INTELLEKTNING TA’LIM SOHASIDAGI O‘ZGARISHLAR VA YANGILIKLAR. - Mahammatjonova Zeboxon Madaminjon qizi; Mirzayeva Dilnoza Ulug’bek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Sun’iy intellekt tushunchachi qay tarzda kelib chiqanligini yozib o‘tganman.Sun’iy intellekt (SI) sohasidagi 2021-yil o‘zgarishlar va yangiliklar haqida keldirib  o‘tdim,  bu  sohadagi  rivojlanish  va  yangiliklarning  jiddiy  ahamiyatga  ega bo‘ldi.  Sun’iy  intellekt  texnologiyalari  va  algoritmlari  o‘sib  borayotgan  va rivojlanayotgani,  bu  sohada  multidisiplinarni  yaxshilash  va  etik  muammolar  bilan shug‘ullanish  muhim  ahamiyatga  ega  bo‘lishi  kutilmoqdaligi  keltirildi.  Yangi texnologiyalar va mahsulotlar foydalanuvchilar uchun yangi imkoniyatlarni ochishda o‘rtacha rolni o‘ynaydi.