O’QUVCHI YOSHLARNI KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Muydinova Sayyoraxon Toxirjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  muallif  tomonidan  ta’lim  muassasalarida  yoshlarni  kitobxonlik madaniyatini shakllantirish  xamda    kitobxonlik targ'ibotini tashkil etish masalasi bo’yicha atroflicha fikr yuritilgan.