YOSHLARNI JISMONIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA JISMONIY TARBIYA FANINING O’RNI VA AHAMIYATI - Kadirov Olimjon Jamoldinovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Samarali jismoniy tarbiya dasturlarini ishlab chiqish va amalga oshirish  uchun  malakali  o'qituvchilar,  zamonaviy  jihozlar,  qiziqarli  dasturlar  va individual  yondashuv  muhim  ahamiyatga  ega.  Jismoniy  tarbiyaning  ahamiyatini oshirish  orqali  biz  pedagoglar  sog'lom  va  baquvvat  yoshlarni  jamiyatga  yetkazib berishga hissa qo'shishimiz mumkin.