AXBOROTLASHGAN TA’LIM MUHITIDA TALABALARNING MUSTAQIL O’Z-O’ZINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISH METODIKASI - Kudenov Temurbek Maxsetbayeviсh (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  axborotlashgan  ta’lim  muhitida  talabalarning mustaqil  o‘z-o‘zini  rivojlantirishini  ta’minlashda  pedagogik  dasturiy  vositalarni qo‘llashning  metodikasi  yoritiladi.  Pedagogik  dasturiy  vositalarning  o‘ziga  xosligi, ularni tanlash va qo‘llash usullari hamda ta’lim jarayonidagi samaradorlikni oshirish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalardan foydalangan holda shaxsiylashtirilgan ta’limni tashkil qilish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.