АK UZBEKTELEKOM BUXORO FILIALIDA MARKETING FAOLIYATIDA SAMARADORLIKNI OSHIRISHNING MUHIM STRATEGIYALARI - Tursunov Rovshan Xasildjanovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada,  telekommunikatsiya  sohasida raqobatbardoshlikni  ta’minlash  uchun  kompaniyaning  marketing  strategiyalarini takomillashtirish, innovatsion yondashuvlar orqali xizmatlar ommabopligini oshirish o’rganilgan.  Bundan  tashqari,  AK  "Uzbektelekom"  Buxoro  filiali  kabi  yirik kompaniyalar  mintaqaviy  miqyosda  aloqa  tarmoqlarini  rivojlantirish,  zamonaviy xizmatlarni joriy etish va mijozlarga sifatli xizmat ko‘rsatish strategiyalar amaliy tahlil qilingan.