MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLADAGI BOLALARDA JISMONIY TASAVVURLARINI TARBIYALASHNING AHAMIYATI - AXTAMOVA MUSHTARIY PARVIZ QIZI; O‘KTAMOVA MAFTUNA MUZAFFAR QIZI; ULUG‘BEKOVA MUNOJAT MIRZO QIZI; XOLMATOVA XAFIZA BOBOKAMBAROVNA (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annatotsiya:  Bu  maqolada  maktabga  tayyorlashda  bolalarning    jismoniy harakatlari,  chiniqtirish  usullari  va  elementar  matematik  bilimlari,  tasavvurlarni tarbiyalashning ahamiyati haqida aytib o’tilgan.