MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA BOLALALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHNING VAZIFALARI - DAVRONOVA GULSANAM XAITBOBO QIZI; FAYZULLAYEVA MAYSARA RAVSHONKULOVNA; RAXIMOVA DILAFRUZ SAATBAYEVNA; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni rivojlantirish va maktabga tayyorlash jarayoni oldiga qo‘yilgan maqsad va vazifalarning bajarilishini ta’minlash bo’yicha ma’lumotlar kiritilgan.