SHKNI ISHGA TAYYORLASH - Ismonova Gulnora Osmonjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Ushbu ma’ruza matnida kompyuter yig‘ish bilan tanishib chiqamiz. Kompyuter bir nechta qurilma va platalardan tashkil topadi. Qurilmalarning har  birini  nimaga  ishlatilishidan  xabardor  bo‘lsangiz,  o‘zingiz  bemalol  kompyuter yig‘ib olishingiz mumkin. Kompyuterni yig‘ish, operatsion tizimni va ishlash uchun kerakli dasturlarni yuklash 1 soatdan 3 soatgacha vaqt olishi mumkin.