DEVIANT XULQLI BOLALAR VA O’SMIRLAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Yakubova Shemshat Kemalovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:Bu maqolada asosan deviantlik tushunchasi,yosh avlod  o’rtasida deviant  xulq-atvorning  rivojlanishi,jamiyatdagi  jinoyatchilik  hodisalarining o’sishi,deviant xulqatvorli shaxslarni reabilitatsiya qilish.Maqsad o’spirinlarning har bir harakatini tekshirish, ularni deviantlikdan qutqarish.