O‘ZBEK VA TURKMAN TILLARIDA OT SO‘Z TURKUMINING EGALIK KATEGORIYASI - Xummedova O‘g‘ilnavot (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘zbek va turkman tillarida ot so‘z turkumida egalik kategoriyasining qanday bo‘lishini, qanday qo‘shimchalar orqali ifodalanishini, egalik kategoriyasining ikki tilda farqli va o‘xshash jihatlarini ko‘rishingiz mumkin.