QISHLOQ XO‘JALIGIDA TRANSPORT LOGISTIKASI - Saidova Feruza; Shoyimardonova Marjona (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada qishloq xo‘jaligida transport logistikasining ahamiyati, asosiy  muammolari  va  ularni  hal  etish  yo‘llari  tahlil  qilingan.  Qishloq  xo‘jaligi mahsulotlarining  buziluvchanligi  va  mavsumiyligi  transport  tizimiga  alohida yondashuvni  talab  qiladi.  Samarali  logistika  infratuzilmasini  yaratish,  zamonaviy texnologiyalarni  joriy  etish  va  transport  xarajatlarini  optimallashtirish  masalalari yoritilgan.