LOGISTIKANING MINTAQA RIVOJLANISHIDAGI O‘RNI - Ilasheva Yayra; Saidova Feruza Kamolovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqola  logistikaning  mintaqaviy  iqtisodiyot  va  ijtimoiy rivojlanishga  ta’sirini  tahlil  qiladi.  Logistika  tizimlarining  samarali  tashkil  etilishi savdo,  transport  va  sanoat  sohalarida  o‘sishni  ta’minlab,  mintaqalararo  aloqalarni mustahkamlashda muhim ahamiyatga ega. Maqolada logistika infratuzilmasi, raqamli texnologiyalar roli va mintaqa taraqqiyotidagi strategik yondashuvlar ko‘rib chiqiladi.