TAQSIMOT LOGISTIKASI - Saidova F.K; Tuxtayev Elbek Kamol oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada taqsimot logistikasi nima ekanligi, uning qanday maqsadda  qo’llanilishi,  uning  global  iqtisodiyotdagi  o’rni,  kerakliligi, u  bilan  olib borilayotgan logistik jarayonlarning rivojlanganligi sababli qulay boshqarilayotgani va  shu  kabi  muhim  mavzular  haqida  fikr  boradi.  Shuningdek  maqolada  taqsimot logistikasidan foydalanishni takomillashtirish haqida so’z boradi.