ALFAVIT VA IFODA - Tojimamatov Israiljon Nurmamatovich; Karimberdiyeva Nilufar Abdurahmon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Sun'iy intellekt sohasida alfavit va ifodalar tushunchasi muhim o'rinni egallaydi. Zamonaviy texnologiyalar rivojlanib borishi bilan, til va belgilarning sun'iy intellekt yordamida qayta ishlanishi inson va kompyuter o'rtasidagi samarali aloqa vositalarini yaratish uchun zarur bo‘lib bormoqda. Maqola orqali alfavid va ifodalar mavzusini keng yoritib, uni yutuq va kamchiliklarini ko’rib chiqdim.