KORXONA VA TASHKILOTLARDA YONG‘INGA QARSHI SUV TAMINOTI SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Nuraliyev Abdulhamid Oybek o’g’li; Sharipov Abdulvahob Muhibjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Yong‘in xavfini kamaytirish va yong‘in sodir bo‘lganda tezkor choralar  ko‘rish  uchun  samarali  suv  ta’minoti  tizimi  muhim  rol  o‘ynaydi.  Ushbu maqolamizda  yong‘inga qarshi suv ta’minotini shakllantirish sanaradorligiga alohida etibor  qaratilgan  bo’lib,  ushbu  tizimning  qanday  ishlashi  va  uning  muhim  omillari ko‘rib chiqiladi.