CHIZIQLI QAROR QILISH FUNKSIYASI VA UNING QO’LLANILISHI. - Tojimamatov Israiljon Nurmamatovich; Ergasheva Mahliyoxon Nuriddin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya Ushbu  amaqola  chiziqli  qaror  qilish  funksiyasining  asosiy  prinsiplari,  uning matematik  asoslari  va  real  hayotdagi  qo‘llanilishlari  ko‘rib  chiqiladi.  Shuningdek, chiziqli modellarni yaratish uchun zarur bo‘lgan ma’lumotlarni to‘plash usullari ham muhokama qilinadi. c