KATTA MA’LUMOTLARDAN FOYDALANISH, REJALASHTIRISH, STRATEGIYANI MUHOKAMA QILISH. - Umarov Begzod Azizovich; Ergasheva Mahliyoxon Nuriddin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  katta  ma’lumotlardan  foydalanish,  katta ma’lumotlar  stretigiya,  katta  malumotlar  strategiyasini  rejalashtirish  va  katta ma’lumotlar strategiyasini aniqlash haqida.