O’ZBEKISTON DAVLAT KONSERVATORIYASI NUKUS FILIALI XALQ CHOLG’ULARINING IJODIY FAOLIYATI - Madrimova To’xtajon; Kamalova Gulmaryam Maksedullaevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Zaretdinov  Qurbonbay  –  o‘zining  ajoyib musiqiy mahorati, qisqacha umri va Uning yorqin asarlaridan biri   Dayi qiz asari D Allanazarov so’ziga bastalagan  salist ham fortepiyano uchun yozilgan asar mazmun va melodik  va gormonik jihatdan tahlil qilinadi