O’ZBEKISTON DAVLAT KONSERVATORIYASI NUKUS FILIALI XALQ CHOLG’ULARINING IJODIY FAOLIYATI - Madrimova To’xtajon; Kamalova Gulmaryam Maksedullaevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  rassomchilik  va  musiqaning  nazariy  jihatdan qanday  bogʻliq  ekanligi,  ularning  oʻzaro  taʼsiri  va  badiiy  ijodda  tutgan  oʻrni  tahlil qilinadi.