O‘SMIRLARDA ZARARLI ODATLAR VA JINOYAT SODIR ETISH O‘RTASIDAGI BOG‘LIQLIK - Rahimova Sabohat Bahodir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  dolzarb  ahamiyatga  ega  bo‘lgan  voyaga yetmaganlar  o‘rtasida  zararli  odatlar  va  jinoyat  sodir  etish  ko‘rsatkichi  orasida psixologik bog‘liqlik yoritilgan.