EVENT (TADBIR VA KO’NGILOCHAR DASTURLAR MARKETING) MENEDJERING ASOSIY VAZIFALARI. - Ahmedova Hafiza Sayitkulovna; Muxiddinov M.Sh (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
АNNОTАTSIYА. Ushbu  maqola  tadbir  va  ko'ngilochar  dasturlarni  marketingni  boshqarishning asosiy vazifalari va prinsiplari haqida atroflicha ma'lumot beradi. Tadbirlarni tashkil etish, marketing strategiyalarini ishlab chiqish, auditoriya bilan aloqani o'rnatish va tadbir muvaffaqiyatini o'lchash kabi masalalar muhokama qilinadi. Tadbir menejmenti, marketingning ajralmas qismi sifatida, brend imijini yaratish va rivojlantirishda muhim rol o'ynaydi. Maqolada turli xil tadbir turlarini (yig'ilishlar, konferensiyalar, konsertlar va  boshqa  ko'ngilochar  dasturlar)  boshqarishdagi  metodologiyalar,  strategiyalar  va amaliyotlar hamda marketing texnikalari muhokama qilinadi. Shuningdek, zamonaviy marketing vositalari va texnologiyalari, jumladan raqamli marketing va ijtimoiy media platformalarining  tadbirlar  va  ko'ngilochar  dasturlarni  ilgari  surishdagi  roli  tahlil qilinadi.