INVESTITSIYA MEXANIZMLARINI MODERNIZATSIYALASHDA YANGI TEXNOLOGIYALAR VA RAQAMLI IQTISODIYOTNING ROLI. - Muxammedov Shamsiddin Faxritdinovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada,  investitsiya  mexanizmlarini  modernizatsiya qilishda yangi texnologiyalar va raqamli iqtisodiyotning o'rni va ta'siri o’rganilgan. Shuningdek,  raqamli  iqtisodiyotning  iqtisodiy  rivojlanishdagi  ahamiyati  va  u investitsiya boshqaruvi sohasida turli yangi imkoniyatlar yaratish tahlil qilingan.